concert: Ed Struijlaart in Paard

ZA.
23 DEC
ED STRUIJLAART Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
HOOFDPROGRAMMA Ed Struijlaart
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Ed Struijlaart in Paard
DEZE Ed Struijlaart TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 23 dec
Paard, Den Haag
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Z’n populaire huiskamerconcerten hebben de Haagse Ed Struijlaart een trouwe schare fans opgeleverd. Voor hen hebben we goed nieuws: met een bijzondere Pre X-mas Party komt de zanger Paard opvrolijken. Zijn feelgood pop (in het rijtje John Mayer of nieuwere Coldplay) moet toch wel perfect aansluiten bij de mooiste tijd van het jaar?!

Een paar jaar geleden zei Struijlaart z’n baan op en verbrandt al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: leven van en voor de muziek. Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA, Noorderslag en mocht op tournee met Bløf.

FOTO'S VAN Ed Struijlaart

Foto Ed Struijlaart te Handsome Poets - 12/06 - Metropool Foto Ed Struijlaart te Schollenpop 2015 Foto Ed Struijlaart te Schollenpop 2015 Foto Ed Struijlaart te Handsome Poets - 12/06 - Metropool Foto Ed Struijlaart te Handsome Poets - 12/06 - Metropool Foto Ed Struijlaart te LIFE I LIVE Festival 2013
 
Bekijk alle 6 foto's van Ed Struijlaart

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS