concert: Fata Boom / Soultrash / Tusky in Doornroosje

DO.
14 SEP
FATA BOOM / SOULTRASH / TUSKY Paarse Zaal, 00:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2017
HOOFDPROGRAMMA Fata Boom Soultrash Tusky
CONCERT GRATIS
Fata Boom / Soultrash / Tusky in Doornroosje is gratis.
Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Na een avond lang Popronde in de stad is het feest nog niet afgelopen. In Doornroosje kan er tijdens de officiële afterparty afgedanst en nagebiert worden met 3 uiteenlopende Popronde acts.

Fata Boom is een samenwerking tussen een Nederlandse indie producer en een jonge zangeres. Door hun gedeelde liefde voor hiphop ontstaat Fata Boom. Harde trippy elektro hiphop met een onweerstaanbare live show. Single ‘D.D.D. (Drop Down Deep)’ doet denken aan M.I.A., Die Antwoord en Missy Elliot.

Tusky is een nieuwe Nederlandse punkrockband van voormalig John Coffey gitarist Alfred Luttikhuizen. Debuutsingle Folly klinkt al veelbelovend: catchy, hard en meedogenloos.

Het jonge collectief SoulTrash bestaat uit 3 MCs en 3 DJ/producers. Hun energieke sound is een mengelmoes van hiphop, trap en UK grime. De formatie brengt nog maar sinds kort muziek uit, maar won al de Grote Prijs van Nederland in de categorie hiphop. Een feestelijke afsluiter.

FOTO'S VAN Fata Boom, Soultrash, Tusky

Foto Fata Boom te Popronde Hengelo 2017 Foto Fata Boom te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Fata Boom te Popronde Hengelo 2017 Foto Fata Boom te Popronde Nijmegen 2017 Foto Fata Boom te Popronde Hengelo 2017 Foto Fata Boom te Popronde Rotterdam 2017
 
Bekijk alle 21 foto's van Fata Boom
Bekijk alle 1 foto's van Soultrash
Bekijk alle 53 foto's van Tusky

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS