concert: The Hackensaw Boys in Rotown

WO.
01 NOV
THE HACKENSAW BOYS 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2017
HOOFDPROGRAMMA The Hackensaw Boys
VOORPROGRAMMA David Wax Museum
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Hackensaw Boys in Rotown
DEZE The Hackensaw Boys TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 01 nov
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Al 17 jaar lang hebben de Hackensaw Boys het asfalt geploegd, waardoor hun energieke variant op Amerikaanse rootsmuziek ze naar de streken bracht die hen oorspronkelijk inspireerden. Geboren in Virginia, langs de periferie van Amerika, opereren de Hackensaw Boys soms meer als een beweging dan als band, met soms wel twintig leden werkend op het schip.

Charismo, het nieuwe album van de Hackensaw Boys, voelt als de piek in de lange loopbaan van de groep; een verzameling van diverse levenservaringen en een veelvoud aan invloeden. Oftewel: een magnum opus trouw aan de Hackensaw-way of life. Traditionele Appalachische en Delta-muziek leggen het fundament, met een welkome injectie van die typerende gaan-met-die-banaan hartstocht waarmee de band in de loop der jaren bekend is geworden.

FOTO'S VAN The Hackensaw Boys, David Wax Museum

Foto The Hackensaw Boys te Festival de Beschaving 2016 Foto The Hackensaw Boys te Beeckestijn Pop 2012 Foto The Hackensaw Boys te Moulin Blues 2008 Foto The Hackensaw Boys te Welcome To The Village 2016 - Vrijdag Foto The Hackensaw Boys te Welcome To The Village 2016 - Vrijdag Foto The Hackensaw Boys te Welcome To The Village 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 24 foto's van The Hackensaw Boys

GERELATEERD NIEUWS