concert: Laibach in Poppodium Volt

WO.
08 NOV
LAIBACH Grote zaal, 21:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2017
HOOFDPROGRAMMA Laibach
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Overzicht tickets Laibach in Poppodium Volt
Tickets Laibach
DE VOLGENDE TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 08 nov
Laibach - Also Sprach Zarathustra
Poppodium Volt, Sittard
€ 23,50
wo 08 nov
Laibach
Poppodium Volt, Sittard
€ 24,50

EXTRA INFORMATIE

Laibach, afkomstig uit het dan-Joegoslavische industriestadje Trbovlje, is nog steeds de meest internationaal geprezen band die uit de voormalige communistische landen van Oost- en Centraal Europa is voortgekomen. De band is opgericht in het sterfjaar van Tito en komt tot bloei terwijl Joegoslavië steeds dieper richting zelfdestructie afglijdt.
De band laat je nadenken, dansen en marcheren op dezelfde raadselachtige, profetische en authentieke muziek. Laibach is niet wars van controverse en neemt op politiek vlak duidelijke standpunten in.
De nieuwste release “Also Sprach Zarathustra”, opvolger van Spectre (2014) is 14 juli jl. uitgekomen. Een eerdere versie van de muziek voor dit album is gecomponeerd voor een experimentele theaterproductie van “Thus Spoke Zarathustra”, gebaseerd op de gelijknamige filosofische roman van Friedrich Nietzsche.
Laibach zal met dit nieuwe materiaal diverse festivals en concertzalen aandoen, waaronder ook Volt.

FOTO'S VAN Laibach

Foto Laibach te Laibach - 13/3 - Melkweg Foto Laibach te Laibach - 13/3 - Melkweg Foto Laibach te Laibach - 13/3 - Melkweg Foto Laibach te Laibach - 13/3 - Melkweg Foto Laibach te Laibach - 12/12 - Melkweg Foto Laibach te Laibach - 13/3 - Melkweg
 
Bekijk alle 16 foto's van Laibach

GERELATEERD NIEUWS