concert: Laibach in Poppodium Volt

WO.
08 NOV
LAIBACH Grote zaal, 21:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2017
HOOFDPROGRAMMA Laibach
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Laibach in Poppodium Volt
Tickets Laibach
KIES TICKET
wo 08 nov
Laibach - Also Sprach Zarathustra
Poppodium Volt, Sittard
€ 23,50
wo 08 nov
Laibach
Poppodium Volt, Sittard
€ 24,50

EXTRA INFORMATIE

Laibach, afkomstig uit het dan-Joegoslavische industriestadje Trbovlje, is nog steeds de meest internationaal geprezen band die uit de voormalige communistische landen van Oost- en Centraal Europa is voortgekomen. De band is opgericht in het sterfjaar van Tito en komt tot bloei terwijl Joegoslavië steeds dieper richting zelfdestructie afglijdt.
De band laat je nadenken, dansen en marcheren op dezelfde raadselachtige, profetische en authentieke muziek. Laibach is niet wars van controverse en neemt op politiek vlak duidelijke standpunten in.
De nieuwste release “Also Sprach Zarathustra”, opvolger van Spectre (2014) is 14 juli jl. uitgekomen. Een eerdere versie van de muziek voor dit album is gecomponeerd voor een experimentele theaterproductie van “Thus Spoke Zarathustra”, gebaseerd op de gelijknamige filosofische roman van Friedrich Nietzsche.
Laibach zal met dit nieuwe materiaal diverse festivals en concertzalen aandoen, waaronder ook Volt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Laibach

Foto Laibach te Laibach - 12/12 - Melkweg Foto Laibach te Laibach - 13/3 - Melkweg Foto Laibach te Laibach - 13/3 - Melkweg Foto Laibach te Laibach - 12/12 - Melkweg Foto Laibach te Laibach - 12/12 - Melkweg Foto Laibach te Laibach - 13/3 - Melkweg
 
Bekijk alle 16 foto's van Laibach

GERELATEERD NIEUWS