concert: iPendejo! in Poppodium Volt

VR.
06 OKT
IPENDEJO! Grote zaal, 21:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2017
HOOFDPROGRAMMA ¡Pendejo!

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 06 oktober 2017.
Dat is 627 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets iPendejo! in Poppodium Volt
DEZE iPendejo! TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 06 okt
Poppodium Volt, Sittard
€ 8,50

EXTRA INFORMATIE

Zware brass, brute riffage, dreunende drums, cojones en Spaanse urban teksten waarbij je je afvraagt "zeiden ze dat nou echt?". Ja, dat deden ze. Wij presenteren u: ¡Pendejo!
¡PENDEJO! Is een vierkoppige heavy rockband uit Nederland, opgericht door twee neven en met een Latijns-Amerikaanse achtergrond. De band is muzikaal duidelijk beïnvloed door de latino roots, hard gitaarwerk wordt gecombineerd met dreunende drums, Spaanse teksten over de vreemdste verhalen in het leven en om het af te maken een schreeuwende trompet. Voor iedereen die niet bang is om bij de cojones gegrepen te worden en in een pittige plas van chile con carne gegooid te worden!
Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw album met nieuwe drummer Sjoerd van der Knoop (ex Face Tomorrow, ex Viberider), dat wordt opgenomen in augustus 2017 en in februari 2018 wordt uitgebracht.

FOTO'S VAN ¡Pendejo!

Foto ¡Pendejo! te Banda de la Muerte / Cultura Tres / Pendejo / Undersmile - 30/3 - So What! Foto ¡Pendejo! te Banda de la Muerte / Cultura Tres / Pendejo / Undersmile - 30/3 - So What! Foto ¡Pendejo! te Banda de la Muerte / Cultura Tres / Pendejo / Undersmile - 30/3 - So What!
 
Bekijk alle 3 foto's van ¡Pendejo!

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS