concert: Stathe Sessie: Backgammon in Stathe

WO.
13 SEP
STATHE SESSIE: BACKGAMMON 20:30 uur Stathe, Utrecht
2017
HOOFDPROGRAMMA Backgammon
TOEGANG Tickets (exclusief servicekosten):
- Stathe Sessie (voorverkoop): €5,-
- Stathe Sessie (deurverkoop): €7,50
- Stathe Sessie + Verenigde Stathe Sessie CD: €8,-
- Stathe Sessie + Diner: €20,-

EXTRA INFORMATIE

“Play it fucking loud” riep Bob Dylan 50 jaar geleden tegen zijn band. Backgammon volgt. Onder dit motto maakt de band al 5 jaar rocksongs die alle koppen naar het podium doen draaien.

Backgammon blaast op geheel eigen wijze de klassieke rock nieuw leven in. Neil Young, Tom Petty and the Heartbreakers en de gebroeders Gallagher zijn grote inspiratiebronnen voor de band.

De afgelopen twee jaar speelde de band bijna 150 shows, in binnen- en buitenland. Het hoogtepunt van 2016 speelde zich af in Paradiso, waar de band deelnam aan de finale van De Grote Prijs van Nederland.

Na het uitbrengen van twee EP's werd het voor het viertal tijd voor een volgende stap: het debuutalbum "Side A". Deze werd met Martijn Groeneveld (o.a. Dotan, John Coffey) opgenomen in de Mailmen Studio's. Het resultaat werd begin dit jaar gepresenteerd in Paradiso.

FOTO'S VAN Backgammon

Foto Backgammon te Popronde Hengelo 2016 Foto Backgammon te Popronde Hengelo 2016 Foto Backgammon te Popronde Hengelo 2016 Foto Backgammon te Popronde Hengelo 2016 Foto Backgammon te Popronde Hengelo 2016 Foto Backgammon te Popronde Hengelo 2016
 
Bekijk alle 7 foto's van Backgammon

GERELATEERD NIEUWS