concert: Matthew and the Atlas in Hedon op DINSDAG 26 SEPTEMBER 2017

  • Matthew and the Atlas
    Bear's Den - 12/11 - Melkweg
    © Irwan Notosoetarso
  • Matthew and the Atlas
    Bear's Den - 12/11 - Melkweg
    © Irwan Notosoetarso
DI.
26 SEP
MATTHEW AND THE ATLAS 20:30 uur Hedon, Zwolle
2017
Hoofdprogramma Matthew and the Atlas

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 26 september 2017.
Dat is 2402 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Matthew and the Atlas in Hedon
DEZE Matthew and the Atlas TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 26 sep
Hedon, Zwolle
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Matthew and the Atlas komt naar Zwolle! Het alterego van de songwriter en multi-instrumentalist Matthew Hegarty maakt klassieke folk roots met een heerlijk Brits randje. Op zijn debuutalbum Other Rivers (2014) vertolkt Matthew zijn verhalende songs met zijn doorleefde stem, bijgestaan door synths en elektronica. Zo intens dat we de teksten op het puntje van de stoel volgen en de plaat op dezelfde stapel als van Bon Iver leggen. Op opvolger Temple slaan melancholie en emotie de handen inéén en dromen we, ontdaan van de elektronica, rustig weg bij nog subtielere en puurdere songs.

Matthew and the Atlas tour al eerder door Europa, maar bracht toen de songs in elektronische bandsetting. Met de release van de unplugged versie van Temple komt Matthew Hegarty met de akoestische A Stripped Back Tour. Een intieme show in de intieme setting van Goudsteeg 21; zo puur als op de plaat, zo puur staat hij voor je neus.

Foto's van Matthew and the Atlas

Foto Matthew and the Atlas te Bear's Den - 12/11 - Melkweg Foto Matthew and the Atlas te Bear's Den - 12/11 - Melkweg Foto Matthew and the Atlas te Bear's Den - 12/11 - Melkweg Foto Matthew and the Atlas te Bear's Den - 12/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 4 foto's van Matthew and the Atlas

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws