concert: De Staat in De Vasim

DO.
16 NOV
DE STAAT 20:00 uur De Vasim, Nijmegen ( Doornroosje )
2017
HOOFDPROGRAMMA De Staat
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets De Staat in De Vasim
Tickets De Staat:
do 16 nov
De Vasim, Nijmegen
€ 38,50

EXTRA INFORMATIE

Voor de Nijmeegse band De Staat wordt het tijd om de periode “O” af te sluiten en een opmaat te maken naar een volgend album. Na veel optredens in binnen-en buitenland, waaronder een supporttour met Muse door Europa, keert De Staat terug naar hun thuisstad Nijmegen. De optredens zullen plaatsvinden op 16, 17, 18 en 19 november op De Vasim.

Volgens frontman Torre Florim wordt dit een bijzonder spektakel. Hij legt uit: “Op een oud fabrieksterrein zetten we een grote tent neer waarin we deze speciale shows gaan spelen. Deze shows spelen we precies in het midden van het publiek, op een rond podium. Dit zorgt voor een totaal andere ervaring voor zowel het publiek als de band. Er is geen muur meer achter de band. Overal staat publiek. Dus we kunnen ons niet verstoppen. Alles wat we doen is zichtbaar. Waardoor iedereen nieuwe dingen kan ontdekken.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN De Staat

Foto De Staat te Stuurbaard Bakkebaard - 9/4 - Atak Foto De Staat te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto De Staat te Bevrijdingsfestival Utrecht 2010 Foto De Staat te De Staat - 18/02 - AFAS Live Foto De Staat te Werfpop 2012 Foto De Staat te De Staat - 29/4 - Effenaar
 
Bekijk alle 279 foto's van De Staat

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS