concert: Thomas Azier in De Oosterpoort

ZA.
02 DEC
THOMAS AZIER Kleine zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2017
HOOFDPROGRAMMA Thomas Azier
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Thomas Azier in De Oosterpoort
Tickets Thomas Azier:
za 02 dec
De Oosterpoort, Groningen
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

Ondanks zijn internationaal klinkende naam en bijzondere muziek is Thomas Azier toch echt een Hollandse jongen. Een jaar of zeven geleden verhuisde hij naar Berlijn, waar hij in een oude DDR-fabriek zijn lovend ontvangen debuutalbum ‘Hylas’ (2014) in elkaar sleutelde.

De afgelopen jaren woonde Azier in Parijs om daar aan zijn nieuwe album te werken. Azier weet zijn opwindende mix van pop, techno, industrial en jaren ’80 wave ook prima naar het podium te vertalen, mede omdat hij een fantastische zanger is.

Azier is een veelzijdig artiest en slaat vast en zeker altijd weer een verrassende muzikale richting in. De single ‘Talk To Me’ is de indrukwekkende eerste single van zijn tweede plaat ‘ROUGE’. In december komt Azier met zijn nieuwe album en een spectaculaire live-show naar Groningen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Thomas Azier

Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 03/02 - Sugarfactory Foto Thomas Azier te Best Kept Secret 2017 - Zaterdag Foto Thomas Azier te Festival deBeschaving 2014 Foto Thomas Azier te Festival deBeschaving 2014 Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 24/10 Foto Thomas Azier te Eurosonic Noorderslag 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 61 foto's van Thomas Azier

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS