concert: Thomas Azier in De Oosterpoort

ZA.
02 DEC
THOMAS AZIER Kleine zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2017
HOOFDPROGRAMMA Thomas Azier
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Thomas Azier in De Oosterpoort
DEZE Thomas Azier TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 02 dec
De Oosterpoort, Groningen
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

Ondanks zijn internationaal klinkende naam en bijzondere muziek is Thomas Azier toch echt een Hollandse jongen. Een jaar of zeven geleden verhuisde hij naar Berlijn, waar hij in een oude DDR-fabriek zijn lovend ontvangen debuutalbum ‘Hylas’ (2014) in elkaar sleutelde.

De afgelopen jaren woonde Azier in Parijs om daar aan zijn nieuwe album te werken. Azier weet zijn opwindende mix van pop, techno, industrial en jaren ’80 wave ook prima naar het podium te vertalen, mede omdat hij een fantastische zanger is.

Azier is een veelzijdig artiest en slaat vast en zeker altijd weer een verrassende muzikale richting in. De single ‘Talk To Me’ is de indrukwekkende eerste single van zijn tweede plaat ‘ROUGE’. In december komt Azier met zijn nieuwe album en een spectaculaire live-show naar Groningen!

FOTO'S VAN Thomas Azier

Foto Thomas Azier te Damaris 2014 Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 24/10 Foto Thomas Azier te Motel Mozaique 2012 Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 24/10 Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 4/12 - TivoliVredenburg Foto Thomas Azier te Festival deBeschaving 2014
 
Bekijk alle 70 foto's van Thomas Azier

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST