concert: Fresku / Mocromaniac in Doornroosje

VR.
06 OKT
FRESKU / MOCROMANIAC Rode Zaal, 20:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2017
HOOFDPROGRAMMA Fresku Mocromaniac
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Fresku / Mocromaniac in Doornroosje
DEZE Fresku / Mocromaniac TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 06 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Vanavond staan twee van de beste rappers uit Nederland samen op het podium. Fresku is natuurlijk al enkele jaren een vaste waarde in de Nederlandse hiphop scene, zijn klassieke album Maskerade kreeg in 2015 een waardige opvolger in de vorm van “Nooit Meer Terug”, waarvan de singles ‘Zo Doe Je Dat’, ‘Nooit Meer Terug’ en ‘Kreeft’ het alle drie tot de radio schopten.

Bij MocroManiac begon het allemaal met straathit “Hindabuilding” met zijn oude groep Hydroboyz, waarna hij veel samenwerkte met andere rappers en zijn 101barz sessies stuk voor stuk garant staan voor miljoenenklappers.

De twee leerden elkaar kennen in 2015 en werkte eerder samen op de hit ‘Kreeft’ en op ‘Testosteronbommen’. Op “Juice” horen we de best of both worlds met politiek geladen teksten met kenmerkende humor, vlotte rhymes en beats die funkier zijn dan ooit. Single “Witlof” scoorde al hoge ogen.

FOTO'S VAN Fresku, Mocromaniac

Foto Fresku te Woo Hah! 2015 Foto Fresku te Welcome To The Village 2016 - Zaterdag Foto Fresku te Werfpop 2013 Foto Fresku te Solar Weekend 2013 Foto Fresku te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Fresku te Cypress Hill - 7/7 - 013
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku
Bekijk alle 3 foto's van Mocromaniac

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS