concert: De Staat in De Vasim

ZA.
18 NOV
DE STAAT 20:00 uur De Vasim, Nijmegen ( Doornroosje )
2017
HOOFDPROGRAMMA De Staat
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets De Staat in De Vasim
Tickets De Staat:
za 18 nov
De Vasim, Nijmegen
€ 38,50

EXTRA INFORMATIE

Voor de Nijmeegse band De Staat wordt het tijd om de periode “O” af te sluiten en een opmaat te maken naar een volgend album. Na veel optredens in binnen-en buitenland, waaronder een supporttour met Muse door Europa, keert De Staat terug naar hun thuisstad Nijmegen. De optredens zullen plaatsvinden op 16, 17, 18 en 19 november op De Vasim.

Volgens frontman Torre Florim wordt dit een bijzonder spektakel. Hij legt uit: “Op een oud fabrieksterrein zetten we een grote tent neer waarin we deze speciale shows gaan spelen. Deze shows spelen we precies in het midden van het publiek, op een rond podium. Dit zorgt voor een totaal andere ervaring voor zowel het publiek als de band. Er is geen muur meer achter de band. Overal staat publiek. Dus we kunnen ons niet verstoppen. Alles wat we doen is zichtbaar. Waardoor iedereen nieuwe dingen kan ontdekken.”

FOTO'S VAN De Staat

Foto De Staat te Rockin Park 2012 Foto De Staat te De Staat - 30/1 - Aviodrome Foto De Staat te De Staat - 06/02 - Metropool Foto De Staat te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto De Staat te De Staat - 15/11 - Hedon Foto De Staat te Pinkpop 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 306 foto's van De Staat

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST