concert: Navarone in Poppodium Volt

ZA.
25 NOV
NAVARONE Grote zaal, 21:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2017
HOOFDPROGRAMMA Navarone
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Navarone in Poppodium Volt
DEZE Navarone TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 25 nov
Poppodium Volt, Sittard
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Het veelzijdige Navarone heeft de laatste jaren hard gewerkt om een graag geziene gast te worden op festivals en podia door heel het land. Ook het buitenland lonkt: de band heeft getourd in Duitsland en al op het Hongaarse Sziget gestaan.
Debuut ‘Darker Shade Of White’ (2012) is een sterk visitekaartje dat lovend ontvangen wordt en voor een groeiende fanbase zorgt. Opvolger ‘Vim and Vigor’ (2014) haalt de top 10 van de albumlijst en laat een groei zien naar een meer volwassen, ontketend en experimenterend Navarone. Deze lijn wordt gevolgd op nieuwste album ‘Oscillation’. Avontuurlijke composities zorgen voor onvoorspelbaarheid en interessante muziek.
Op live-DVD ‘A Date At The Chapel’ (2014) worden de instrumenten niet gewoonweg vervangen door akoestische varianten; de nummers worden helemaal opnieuw opgebouwd met nieuwe arrangementen.
Zin in een avond vol soulvolle seventiesrock beïnvloed door grunge en een snufje alternatieve rock? Kom dan naar Volt!

FOTO'S VAN Navarone

Foto Navarone te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Navarone te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Navarone te Zwarte Cross 2014 - Dag 1 Foto Navarone te Appelpop 2017 Foto Navarone te Navarone - 24/04 - Gebr. de Nobel Foto Navarone te Navarone - 24/04 - Gebr. de Nobel
 
Bekijk alle 105 foto's van Navarone

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS