concert: Rogier Pelgrim in De Kargadoor op VRIJDAG 30 JUNI 2017 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Rogier Pelgrim
    Handsome Poets - 13/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Jeanne
    Buitengewoon - 13/05 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Rogier Pelgrim in De Kargadoor) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
30 JUN
ROGIER PELGRIM 20:30 uur De Kargadoor, Utrecht
2017
Hoofdprogramma Rogier Pelgrim
Voorprogramma Jeanne
Toegang EUR 10

EXTRA INFORMATIE

Read My Mind Tour
Liedjesschrijver en verhalenverteller Rogier Pelgrim gaat in juni op tour. Hij doet een reeks van drie intieme luisterconcerten. Begin maart presenteerde de zanger zijn tweede album ‘Birds and Busy People’ in een uitverkocht Luxor Live Arnhem. Het album kreeg positieve recensies, muziektijdschrift OOR beweerde zelfs dat Rogier ‘bij de eredivisie van de Nederlandse popmuziek’ hoort.
Half juni begint Rogier aan de ‘Read My Mind Tour’, waarin hij uitgeklede versies speelt van de liedjes van het nieuwe album. Natuurlijk vertelt hij ook de verhalen achter de liedjes. Muzikaal wordt Rogier terzijde gestaan door gitarist Reinier Scheffer (Handsome Poets, Yori Swart en Lorainville). Het voorprogramma wordt verzorgd door zangeres Jeanne en dat is niet geheel toevallig. Jeanne is namelijk ook op Rogiers nieuwe album te horen en wel op het nummer ‘Read My Mind’.

Foto's van Rogier Pelgrim, Jeanne

Foto Rogier Pelgrim te Handsome Poets - 13/10 - Metropool Foto Rogier Pelgrim te Handsome Poets - 10/1 - Tivoli Foto Rogier Pelgrim te De Beste Singer-Songwriter van Nederland - 11/10 - Paradiso Foto Rogier Pelgrim te Popronde Leiden 2013 Foto Rogier Pelgrim te Handsome Poets - 10/1 - Tivoli Foto Rogier Pelgrim te Popronde Leiden 2013
 
Bekijk alle 12 foto's van Rogier Pelgrim
Bekijk alle 5 foto's van Jeanne

Gerelateerd nieuws