concert: Vandenberg's Moonkings in Boerderij

ZA.
18 NOV
VANDENBERG'S MOONKINGS CreativeColors Zaal, 20:30 uur Boerderij, Zoetermeer
2017
HOOFDPROGRAMMA Vandenberg's Moonkings
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Vandenberg's Moonkings in Boerderij
DEZE Vandenberg's Moonkings TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 18 nov
Boerderij, Zoetermeer
€ 25,25

EXTRA INFORMATIE

Na hun uitverkochte show in 2014 komt gitarist Adje Vandenberg met Vandenberg's MoonKings terug naar de Boerderij voor een speciale release show! Adje werd wereldberoemd met Vandenberg, de melodieuze rockband die een internationale hit scoorde met de powerballad 'Burning Heart'. Hij bevestigde zijn status als een van 's werelds meest getalenteerde hardrockgitaristen toen hij door zanger David Coverdale uitgenodigd werd om tot diens hardrock supergroep Whitesnake toe te treden.

Na zijn vertrek uit Whitesnake legde Adje zich toe op zijn schilderkunst. Het multitalent exposeerde in prestigieuze galeries in binnen- en buitenland, maar de muziek bleef trekken. Zodra hij de kans kreeg om met een stel jonge, getalenteerde muzikanten aan de slag te gaan, ging hij dan ook vol enthousiasme werken aan nieuwe songs. Vandenberg’s MoonKings bestaat uit Adje Vandenberg (gitaar), Jan Hoving (zang), Sem Christoffel (bas) en Mart Nijen (drums).

FOTO'S VAN Vandenberg's Moonkings

Foto Vandenberg's Moonkings te Huntenpop 2018 Foto Vandenberg's Moonkings te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto Vandenberg's Moonkings te Vandenberg's MoonKings - 23/01 - Hedon Foto Vandenberg's Moonkings te Westerpop 2016 Foto Vandenberg's Moonkings te Zwarte Cross 2014 - Dag 1 Foto Vandenberg's Moonkings te Bospop 2014 - dag 2
 
Bekijk alle 73 foto's van Vandenberg's Moonkings

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST