concert: Jan Akkerman in Altstadt

VR.
01 DEC
JAN AKKERMAN 21:00 uur Altstadt, Eindhoven
2017
HOOFDPROGRAMMA Jan Akkerman
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Jan Akkerman in Altstadt
Tickets Jan Akkerman:
vr 01 dec
Altstadt, Eindhoven
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Zo’n 30 jaar geleden stond hij al eens in Altstadt. En nog altijd staat buiten kijf dat Jan Akkerman bij de beste gitaristen van de wereld hoort. Blues, rock of klassiek, hij tovert het allemaal moeiteloos uit de snaren! Een jaar geleden passeerde hij de zeven kruisjes en startte zijn jubileumtour langs de mooiste zalen van Nederland. Die lijkt gelukkig maar niet ten einde te komen!

Concerten van Jan Akkerman zijn nooit hetzelfde. Ze zijn fris, energiek en onvoorspelbaar. Als authentieke improvisator laat hij zien waartoe hij in staat is en deelt hij op het podium zijn passie voor gitaar met vaste bandleden David de Marez Oyens (o.a. Thijs van Leer band en Randy Crawford), Oscar Kraal (o.a. Anouk en Candy Dulfer) en Coen Molenaar (o.a. Brown Hill en Jamal Thomas) op het podium.

FOTO'S VAN Jan Akkerman

Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Retropop 2013
 
Bekijk alle 11 foto's van Jan Akkerman

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST