concert: Het Zesde Metaal + Figgie in Vera

DO.
23 NOV
HET ZESDE METAAL + FIGGIE Mainstage Vera, Groningen
2017
HOOFDPROGRAMMA Het Zesde Metaal
VOORPROGRAMMA Figgie
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Overzicht tickets Het Zesde Metaal + Figgie in Vera
Tickets Het Zesde Metaal + Figgie
DE VOLGENDE TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 23 nov
Het Zesde Metaal + Support
Vera, Groningen
€ 10,00
do 23 nov
Het Zesde Metaal + Figgie
Vera, Groningen
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Het Zesde Metaal is een band rondom frontman Wannes Cappelle en een waar instituut in thuisland België. Singles zijn met grote regelmaat te horen op radio en tv en het nummer ‘Ploegsteert’ werd in 2016 nog verkozen tot beste Belgische nummer allertijden. Cappelle zingt kenmerkend in het West-Vlaams en zijn teksten blinken uit qua spitsvondige, welgemikte poëzie, en ook live blijkt hij tussen de nummers door een (bijwijlen hilarische) rasverteller.

Onlangs kwam het vierde album, “Calais”, van de band uit, een echte groepsplaat waarop je hoort dat het Zesde Metaal een ervaren, hechte band is met naast de frontman ook Tom Pintens, Filip Wauters en Tim van Oosten in de gelederen. De sound van de band is moeilijk vast te pinnen sound die het midden houd tussen rock en pop, toegankelijk maar diepgravend.

FOTO'S VAN Het Zesde Metaal, Figgie

Foto Het Zesde Metaal te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Het Zesde Metaal te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Het Zesde Metaal te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Het Zesde Metaal te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Het Zesde Metaal te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Het Zesde Metaal te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018
 
Bekijk alle 7 foto's van Het Zesde Metaal
Bekijk alle 13 foto's van Figgie

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS