concert: Songhoy Blues in De Oosterpoort op VRIJDAG 10 NOVEMBER 2017

  • Songhoy Blues
    State-X New Forms 2014
    © Gertjan van der Loo
  • Songhoy Blues
    State-X New Forms 2014
    © Gertjan van der Loo
VR.
10 NOV
SONGHOY BLUES Kleine zaal, 20:30 uur De Oosterpoort, Groningen
2017
Hoofdprogramma Songhoy Blues

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 10 november 2017.
Dat is 2356 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Songhoy Blues in De Oosterpoort
DEZE Songhoy Blues TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 10 nov
De Oosterpoort, Groningen
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Het ‘oh, daar heb je die oude wereldmuziek weer’ cliché kan zo het raam uit als het gaat om Songhoy Blues. De band, die bestaat uit 4 talentvolle, scherpe en doortastende jongens uit Mali, heeft al behoorlijk wat leed gezien. Gelukkig zie je dit leed niet terug in hun muziek, maar krijg je juist een enorme dosis positivisme van ze cadeau. Ze mogen dan wel uit het exotische en ‘gevaarlijke’ Mali komen, maar hun muziek doet niets van dat vermoeden. Het zijn gewoon vier alledaagse jongens die de gitaar, drums, en bas bespelen om met volle overgave hun verhaal te vertellen.

Met de release van het tweede album ‘Resistance’ komen de jongens een bezoek brengen aan Groningen en hopen ze hun publiek te kunnen bevangen met hun rijke, eclectische sound! Denk je nou, wat klinkt dit toch bekend..? Dat kan dan zeker kloppen. Het is in essentie rasechte blues. Daar waar het ooit vandaan kwam.

Foto's van Songhoy Blues

Foto Songhoy Blues te Paléo 2022 Foto Songhoy Blues te State-X New Forms 2014 Foto Songhoy Blues te Paléo 2022 Foto Songhoy Blues te State-X New Forms 2014 Foto Songhoy Blues te State-X New Forms 2014 Foto Songhoy Blues te Paléo 2022
 
Bekijk alle 8 foto's van Songhoy Blues

Gerelateerd nieuws