concert: Bazart in De Oosterpoort

ZA.
07 OKT
BAZART Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2017
HOOFDPROGRAMMA Bazart
VOORPROGRAMMA Pitou
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Bazart in De Oosterpoort
DEZE Bazart TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 07 okt
De Oosterpoort, Groningen
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

Het Belgische Bazart brengt donkere indiepop in de moedertaal waarbij de muzikale invloeden variëren van The National tot Yeasayer, maar even goed van Spinvis tot Gorky. Bazart wordt gekenmerkt door sterke samenzang, complexe melodieën en elektronische nuance en is alles behalve een doorsnee Nederlandstalige band, de 5 koppige bezetting heeft zijn roots in Gent en Antwerpen.

Bazart verzilverde vijf MIA’s in 2016: ‘Hit van het jaar’, ‘Beste doorbraak’, ‘Beste pop’, ‘Beste Nederlandstalig’ en ‘Beste groep’. De hitsingle ‘Goud’ verscheen tweemaal in de Belgische top 10 en werd uitgeroepen tot ‘Single van de Week’ door 3voor12. In september 2016 kwam het debuutalbum Echo uit dat direct daarna op nummer 1 binnenkwam.

Na een aantal uitverkochte shows in België en Nederland is het nu tijd dat Bazart naar Groningen komt, op 7 oktober in De Oosterpoort!

FOTO'S VAN Bazart, Pitou

Foto Bazart te Bazart - 06/10 - Paard Foto Bazart te Bazart - 25/11 - Poppodium 013 Foto Bazart te Appelpop 2017 Foto Bazart te Lowlands 2016 - Zondag Foto Bazart te Down The Rabbit Hole 2017 - Zaterdag Foto Bazart te Bazart - 30/11 - Rotown
 
Bekijk alle 104 foto's van Bazart
Bekijk alle 25 foto's van Pitou

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST