concert: And So I Watch You From Afar in Vera

DO.
16 NOV
AND SO I WATCH YOU FROM AFAR Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2017
VOORPROGRAMMA It It Anita
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets And So I Watch You From Afar in Vera
DEZE And So I Watch You From Afar TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 16 nov
Vera, Groningen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

Het Ierse And So I Watch You From Afar komt na vier jaar eindelijk weer terug in de club. De band lijkt niet te stoppen met inmiddels vier snoeiharde albums op zak en een lange reeks aan ijzersterke live optredens. Eerder wonnen ze drie jaar op een rij de 'Choice Music Prize' voor Iers album van het jaar.
Heel wat jaren verder zijn de liveshows van de heren een fenomeen geworden. De band gaat tekeer als een vernietigende machine die telkens nét niet helemaal op hol slaat, en met reden: voor muziek die zo dynamisch is als deze is controle wel een vereiste. Gefreakte mathrock-riedeltjes wisselen af met traag en zwaar gitaargeweld, maar af en toe is er ook nog ruimte om even weg te dromen, en dat alles soms in een nummer van 5 minuten gepropt.
ASIWYFA is als een speeddate tussen het zwaar op de maag liggende Amenra en de bloedmooie melodieën van Explosions In The Sky. Het wordt een zeker een show die je niet wilt missen!

FOTO'S VAN And So I Watch You From Afar, It It Anita

Foto And So I Watch You From Afar te And So I Watch You From Afar - 25/10 - Tivoli Foto And So I Watch You From Afar te Ieperfest 2011 Foto And So I Watch You From Afar te Them Crooked Vultures - 10/6 - HMH Foto And So I Watch You From Afar te And So I Watch You From Afar - 25/10 - Tivoli Foto And So I Watch You From Afar te Them Crooked Vultures - 10/6 - HMH Foto And So I Watch You From Afar te Ieperfest 2011
 
Bekijk alle 31 foto's van And So I Watch You From Afar
Bekijk alle 3 foto's van It It Anita

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS