concert: Blaudzun in Stadsschouwburg Groningen

ZO.
03 DEC
BLAUDZUN 20:15 uur Stadsschouwburg Groningen, Groningen ( De Oosterpoort )
2017
HOOFDPROGRAMMA Blaudzun
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Blaudzun in Stadsschouwburg Groningen
Tickets Blaudzun:
zo 03 dec
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 13,00 - 25,50

EXTRA INFORMATIE

Zes albums na zijn debuut komt Blaudzun dit najaar naar Groningen met zijn allereerste theatertour! Na reeksen uitverkochte tours en grote festivalshows op onder meer Lowlands, Pinkpop, Pukkelpop en Rock Werchter, keert Blaudzun in kleinere bezetting terug naar de basis, zoals hij tien jaar geleden op de Nederlandse en Vlaamse podia begon.

Op Blaudzun’s meest recente album staat ‘Tear Gun’, een lied dat in basis in 2007 ontstond. Bij ieder nieuw album haalde Blaudzun de ruwe diamant onder het stof vandaan, in een boeiende strijd op zoek naar de perfecte combinatie tussen schoonheid, verhaal en emotie. Die elementen komen terug op de setlijst voor deze tour, waarin ook zijn eigenzinnige vertolking van het lied ‘Shout’ is opgenomen, dat hij slechts twee keer eerder live voor publiek speelde.

Kortom een show waarin Blaudzun je mee neemt op reis door zijn songwriting proces en zijn liedjes in elementaire vorm zal spelen: naakt, ruw, persoonlijk en confronterend.

FOTO'S VAN Blaudzun

Foto Blaudzun te Paaspop 2014 Foto Blaudzun te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Blaudzun te Blaudzun - 24/1 - Tivoli Vredenburg Foto Blaudzun te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Blaudzun te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Blaudzun te Nirwana 2017
 
Bekijk alle 223 foto's van Blaudzun

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS