concert: Joep Beving in Stadsschouwburg Groningen

ZO.
14 JAN
JOEP BEVING 20:00 uur Stadsschouwburg Groningen, Groningen ( De Oosterpoort )
2018
HOOFDPROGRAMMA Joep Beving
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Overzicht tickets Joep Beving in Stadsschouwburg Groningen
Tickets Joep Beving
DE VOLGENDE TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 14 jan
Joep Beving
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 23,00
zo 14 jan
Joep Beving
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

“Kennelijk schept het een sfeer waarin mensen even tot zichzelf kunnen komen” zegt pianist, componist en streamingsensatie Joep Beving in het NRC. Vorig jaar vroeg het Concertgebouw hem voor een concert in de Grote Zaal. Hij koos voor de Kleine. “En ook dat voelde als blasfemie. Ik heb niet de pretentie om bij de klassieke muziek te horen.”

De Nederlandse Joep Beving is een letterlijk en figuurlijke grootheid in de wereld van muziekstreaming. De ruim twee meter lange pianist, met zijn wilde haardos en woeste baard is de belichaming van een online succesverhaal. Sinds zijn debuut ‘Solipsism’ (2015) verscheen, is het album meer dan zestig miljoen keer gestreamd via de online platforms.

FOTO'S VAN Joep Beving

Foto Joep Beving te Joep Beving - 06/04 - Paradiso Foto Joep Beving te Joep Beving - 20/5 - TivoliVredenburg Foto Joep Beving te Best Kept Secret 2018 - dag 3 Foto Joep Beving te Joep Beving - 20/5 - TivoliVredenburg Foto Joep Beving te Eurosonic Noorderslag 2017 - Woensdag Foto Joep Beving te Joep Beving - 20/5 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 36 foto's van Joep Beving

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN