concert: Douwe Bob & Dutch String Collective in Stadsschouwburg Groningen

DO.
12 OKT
DOUWE BOB & DUTCH STRING COLLECTIVE 20:15 uur Stadsschouwburg Groningen, Groningen ( De Oosterpoort )
2017
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Douwe Bob & Dutch String Collective in Stadsschouwburg Groningen
DEZE Douwe Bob & Dutch String Collective TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 12 okt
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 31,00

EXTRA INFORMATIE

Douwe Bob bracht in vier jaar tijd drie albums uit die door de pers unaniem lovend zijn ontvangen, won tweemaal achtereen de prestigieuze Edison Popprijs, speelde Pinkpop en talloze andere festivals plat, verkocht keer op keer zijn volledige clubtours uit en vertegenwoordigde Nederland op het Songfestival. Je kunt dus wel zeggen dat Douwe Bob dé artiest van het moment is, en zijn hoogtepunten elkaar in een bizar hoog tempo opvolgen. Dan is het toch een keer tijd voor gas terug. Ofwel: ‘Slow Down’.

Daarom besloot Douwe dat hij een romantisch programma wil brengen met een strijkorkest én vijfkoppige band. Op donderdag 12 oktober komt hij naar de Stadsschouwburg Groningen voor zijn ‘Heartstrings’ tour en zal hij in de intieme setting van de schouwburg optreden. Gegarandeerd een bijzondere avond!

FOTO'S VAN Douwe Bob, Dutch String Collective

Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 04/11 - Metropool Foto Douwe Bob te Concert at Sea 2016 - Vrijdag Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 24/05 - Tivoli Foto Douwe Bob te Songbird Festival 2015 - Zondag Foto Douwe Bob te Appelpop 2013 Foto Douwe Bob te Douwe Bob Posthuma - 5/1 - Metropool
 
Bekijk alle 221 foto's van Douwe Bob

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS