concert: Wende Snijders - Mens in Stadsschouwburg Groningen

ZO.
19 NOV
WENDE SNIJDERS - MENS 20:15 uur Stadsschouwburg Groningen, Groningen ( De Oosterpoort )
2017
HOOFDPROGRAMMA Wende Snijders
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Wende Snijders - Mens in Stadsschouwburg Groningen
DEZE Wende Snijders - Mens TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 19 nov
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 12,50 - 24,50

EXTRA INFORMATIE

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten en performers van Nederland. Of het nu pop, elektro, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film, ze slaagt er steeds weer in haar publiek diep te raken. Rode draad bij alles wat ze doet: Wende wil verhalen vertellen, met een eigen stem en kracht, dwars door alle genres heen.

Of het nu in het theater of in de club is, Wende’s shows zijn vol van expressie. Ook in haar nieuwe voorstelling staat ‘Storytelling on Music’ (zoals ze dat zelf noemt) centraal. Om nieuwe verhalen en songs te schrijven benaderde ze gerenommeerde auteurs uit binnen- en buitenland. Met hen ging ze in gesprek over zichzelf, de toekomst, de taal en de wereld waarin ze leeft. Het resultaat is een intieme, verrassende en soms confronterende reis.

FOTO'S VAN Wende Snijders

Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende Snijders te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende Snijders te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende Snijders te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 101 foto's van Wende Snijders

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST