concert: New Cool Collective in De Spot

VR.
12 JAN
NEW COOL COLLECTIVE 20:00 uur De Spot, Middelburg
2018
HOOFDPROGRAMMA New Cool Collective
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets New Cool Collective in De Spot
DEZE New Cool Collective TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 12 jan
De Spot, Middelburg
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

New Cool Collective werd opgericht in 1993, aanvankelijk als het live dans-vehikel van de toenmalige DJ Graham B, bekend van Neerlands eerste jazzdance. Dat het daarbij niet is gebleven mag duidelijk zijn.

Inmiddels heeft de band ontelbaar vaak getourd door Engeland, Duitsland, de Benelux, Afrika, Canada, Rusland en Japan. Hierbij deed het niet alleen de hipste jazzclubs en festivals aan, de band stond ook op de meest gerenommeerde rock- en popfestivals.

NCC heeft een blijvende, eigen stijl op de kaart gezet met de best denkbare instrumentale dansbare en energieke muziek.

Momenteel zit New Cool Collective in de studio voor de opvolger van het in 2014 verschenen en alom geprezen album Electric Monkey Sessions. Dit is het 18e album van de band.

Met dit nieuwe materiaal gaat de achtkoppige band het land in om te doen waar ze goed in is: zorgen voor een groot feest, waarbij je niet de kans krijgt om stil te staan en keer op keer verrast wordt.

FOTO'S VAN New Cool Collective

Foto New Cool Collective te Bevrijdingsfestival Brabant 2006 Foto New Cool Collective te Bevrijdingsfestival Limburg 2013 Foto New Cool Collective te New Cool Collective - 11/1 - Mezz Foto New Cool Collective te North Sea Jazz 2015 - Zaterdag Foto New Cool Collective te North Sea Jazz 2015 - Zaterdag Foto New Cool Collective te New Cool Collective - 11/1 - Mezz
 
Bekijk alle 38 foto's van New Cool Collective

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS