concert: Wende Snijders in Hedon op VRIJDAG 24 NOVEMBER 2017

  • Wende
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
  • Wende
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
VR.
24 NOV
WENDE SNIJDERS Grote zaal, 21:00 uur Hedon, Zwolle
2017
Hoofdprogramma Wende

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 24 november 2017.
Dat is 2336 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Wende Snijders in Hedon
DEZE Wende Snijders TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 24 nov
Hedon, Zwolle
€ 26,50

EXTRA INFORMATIE

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten en performers van Nederland. Of het nu pop, elektro, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film, ze slaagt er steeds weer in haar publiek diep te raken. Rode draad bij alles wat ze doet; Wende wil verhalen vertellen, met een eigen stem en kracht, dwars door alle genres heen.

Of het nu in het theater of in de club is, Wende’s shows zijn vol van expressie. Ook in haar nieuwe voorstelling staat ‘Storytelling on Music’ (zoals ze dat zelf noemt) centraal. Ze benaderde gerenommeerde auteurs in binnen- en buitenland om met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven. Met hen ging ze in gesprek over zichzelf, de toekomst, de taal en de wereld waarin ze leeft. Het resultaat is een intieme, verrassende en soms confronterende reis.

Foto's van Wende

Foto Wende te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Wende te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende te WENDE - 09/10 - Paradiso Foto Wende te Lowlands 2023 - Zaterdag Foto Wende te WENDE - 09/10 - Paradiso Foto Wende te Lowlands 2023 - Zaterdag
 
Bekijk alle 163 foto's van Wende

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws