concert: Wende Snijders - Mens in Paradiso

PODIUMINFO FOTO'S VAN Wende Snijders - Mens in Paradiso

ZA.
25 NOV
WENDE SNIJDERS - MENS Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2017
HOOFDPROGRAMMA Wende Snijders
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Wende Snijders - Mens in Paradiso
DEZE Wende Snijders - Mens TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 25 nov
Paradiso, Amsterdam
€ 28,37

EXTRA INFORMATIE

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten en performers van Nederland.
Ze benaderde gerenommeerde schrijvers als Dimitri Verhulst, Arnon Grunberg en Typhoon om samen met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven over wat het is om mens te zijn in onze tijd. Een tijd waarin we meer dan ooit teruggeworpen lijken op onszelf, onze angsten en de vraag hoe we ons moeten verhouden tot wat er om ons heen gebeurt. Wende gaat met deze schrijvers op zoek naar de schoonheid, de lelijkheid, het gevaar en het wonder van mens te zijn en zingt over haar eigen angst, eenzaamheid, zoektocht, liefde, land en stad. Het resultaat is een intieme, verrassende en confronterende reis door een leven vol van miniatuurvertellingen.

FOTO'S VAN Wende Snijders

Foto Wende Snijders te Appelpop 2013 Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende Snijders te Welcome To The Village 2018 - zaterdag Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende Snijders te Wende - 5/10 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 101 foto's van Wende Snijders

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS