concert: Passenger in De Oosterpoort op WOENSDAG 07 JUNI 2017

  • Passenger (Singer-songwriter)
    Passenger - 5/2 - Tivoli
    © Bas van der Vorm
  • Passenger (Singer-songwriter)
    Passenger - 5/2 - Tivoli
    © Bas van der Vorm

Podiuminfo foto's van Passenger in De Oosterpoort

WO.
07 JUN
PASSENGER Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2017

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 07 juni 2017.
Dat is 2512 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Passenger in De Oosterpoort
DEZE Passenger TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 07 jun
De Oosterpoort, Groningen
€ 35,10

EXTRA INFORMATIE

Passenger komt 7 juni naar De Oosterpoort en dat is heel bijzonder! Eind oktober gaf Passenger nog een onvergetelijke en uitverkochte show in de Ziggo Dome waarmee nog maar eens duidelijk werd dat Passenger het clubcircuit voor eens en altijd ontgroeid is. En nu komt hij naar Groningen voor een clubshow in De Oosterpoort en daar zijn wij trots op!

Passenger is de artiestennaam van de Britse singer-songwriter Michael David Rosenberg. Zijn achtste studioalbum ‘Young As The Morning, Old As The Sea’ kwam in oktober 2016 uit. Hij is bijna een decennium eerder begonnen als echte troubadour en werd geliefd dankzij zijn bijzondere onemanshow. In die tijd groeide Passenger uit van straatmuzikant tot één van de bekendste singer-songwriters en speelde in de meest prestigieuze zalen en theaters over de hele wereld. Zijn grootste hit ‘Let Her Go’ bereikte in 16 landen de nummer één-positie. Met zijn laatste album én een begeleidingsband komt hij op 7 juni naar De Oosterpoort!

Foto's van Passenger (Singer-songwriter)

Foto Passenger (Singer-songwriter) te Rock Werchter 2014 - dag 4 Foto Passenger (Singer-songwriter) te Pinkpop 2013 - Zaterdag Foto Passenger (Singer-songwriter) te Ed Sheeran - 20/11 - HMH Foto Passenger (Singer-songwriter) te Passenger - 26/10 - Ziggo Dome Foto Passenger (Singer-songwriter) te Passenger - 26/10 - Ziggo Dome Foto Passenger (Singer-songwriter) te Passenger - 7/10 - HMH
 
Bekijk alle 111 foto's van Passenger (Singer-songwriter)

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest