concert: KingFisher Sky in Paard

VR.
23 MRT
KINGFISHER SKY Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2018
HOOFDPROGRAMMA KingFisher Sky
VOORPROGRAMMA Beyond God
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets KingFisher Sky in Paard
DEZE KingFisher Sky TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 23 mrt
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Dit is het verplaatste concert van 20 oktober 2017.

In 2017 is het 10 jaar geleden dat het debuutalbum van de Nederlandse progressieve rockband Kingfisher Sky werd uitgebracht. Dit heuglijke feit wordt gevierd met een splinternieuwe CD.

De band onder leiding van drummer Ivar de Graaf (ex-Within Temptation) en zangeres Judith Rijnveld heeft inmiddels drie albums op haar naam staan. Het gezelschap bestaat uit topmuzikanten met verschillende achtergronden en is beïnvloed door o.a. Porcupine Tree, Kate Bush, Peter Gabriel, Pink Floyd en traditionele folkmuziek. In 2007 duikt de band de studio in met producersduo Jochem Jacobs (Textures) en Bouke Visser en nemen zij hun debuutalbum Hallway Of Dreams op. Het levert de band een enorme schare fans op in binnen- en buitenland. In 2010 volgt het tweede album Skin Of The Earth en in 2014 verschijnt het derde album Arms of Morpheus.

FOTO'S VAN KingFisher Sky, Beyond God

Foto KingFisher Sky te Schollenpop 2015 Foto KingFisher Sky te FemME 2015 Foto KingFisher Sky te Schollenpop 2015 Foto KingFisher Sky te Schollenpop 2015 Foto KingFisher Sky te Schollenpop 2015 Foto KingFisher Sky te FemME 2015
 
Bekijk alle 8 foto's van KingFisher Sky

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST