concert: KingFisher Sky in Paard

VR.
23 MRT
KINGFISHER SKY Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2018
HOOFDPROGRAMMA KingFisher Sky
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets KingFisher Sky in Paard
Tickets KingFisher Sky:
vr 23 mrt
Paard, Den Haag
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Dit is het verplaatste concert van 20 oktober 2017.

In 2017 is het 10 jaar geleden dat het debuutalbum van de Nederlandse progressieve rockband Kingfisher Sky werd uitgebracht. Dit heuglijke feit wordt gevierd met een splinternieuwe CD.

De band onder leiding van drummer Ivar de Graaf (ex-Within Temptation) en zangeres Judith Rijnveld heeft inmiddels drie albums op haar naam staan. Het gezelschap bestaat uit topmuzikanten met verschillende achtergronden en is beïnvloed door o.a. Porcupine Tree, Kate Bush, Peter Gabriel, Pink Floyd en traditionele folkmuziek. In 2007 duikt de band de studio in met producersduo Jochem Jacobs (Textures) en Bouke Visser en nemen zij hun debuutalbum Hallway Of Dreams op. Het levert de band een enorme schare fans op in binnen- en buitenland. In 2010 volgt het tweede album Skin Of The Earth en in 2014 verschijnt het derde album Arms of Morpheus.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN KingFisher Sky

Foto KingFisher Sky te Schollenpop 2015 Foto KingFisher Sky te Schollenpop 2015 Foto KingFisher Sky te FemME 2015 Foto KingFisher Sky te Schollenpop 2015 Foto KingFisher Sky te FemME 2015 Foto KingFisher Sky te FemME 2015
 
Bekijk alle 8 foto's van KingFisher Sky

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN