concert: De Dijk in Duycker op VRIJDAG 06 OKTOBER 2017

  • De Dijk
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
  • De Dijk
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
VR.
06 OKT
DE DIJK Grote Zaal, 21:00 uur Duycker, Hoofddorp
2017
Hoofdprogramma De Dijk
Toegang Voorverkoop + duerverkoop €27,50
Let op: de prijs van dit concert zoals hierboven gecommuniceerd is exclusief €2,- servicekosten.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 06 oktober 2017.
Dat is 2387 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het is ondertussen al de zesde keer dat De Dijk in Duycker speelt. Eerdere shows waren in rap tempo uitverkocht. Het belooft weer een geweldige avond te worden met klassiekers als ‘Bloedend Hart’, ‘Als ze er niet is’ en ‘Binnen Zonder Kloppen’.

In de afgelopen 33 jaar brachten de mannen maar liefst 20 albums uit, sleepten zij talloze prijzen in de wacht en tourden zij onvermoeibaar het land door. Maar de heren van De Dijk zijn gelukkige verre van versleten! Met hun mix van soul, blues, rock en chansons heeft De Dijk al heel wat teweeggebracht in het Nederlandse muzieklandschap.

Er is geen twijfel over mogelijk dat De Dijk een van de meest succesvolle Nederlandse popgroepen aller tijden is. Sinds de jaren tachtig drukt de band een stempel op Nederpop. De reeks aan hits lijkt oneindig en de hoeveelheid awards die in de afgelopen jaren zijn binnengesleept, past ondertussen niet meer op één schoorsteenmantel.

Foto's van De Dijk

Foto De Dijk te Parkcity Live 2019 Foto De Dijk te De Dijk - 02/06 - Zuiderparktheater Foto De Dijk te Dauwpop 2012 Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak
 
Bekijk alle 160 foto's van De Dijk

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest