concert: Jeremy Loops in De Oosterpoort op DONDERDAG 06 JULI 2017

  • Jeremy Loops
    Jeremy Loops - 23/02 - Melkweg
    © Saar de Graaf
  • Jeremy Loops
    Jeremy Loops - 23/02 - Melkweg
    © Saar de Graaf
DO.
06 JUL
JEREMY LOOPS Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2017
Hoofdprogramma Jeremy Loops

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 06 juli 2017.
Dat is 2484 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Jeremy Loops in De Oosterpoort
DEZE Jeremy Loops TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 06 jul
De Oosterpoort, Groningen
€ 28,10

EXTRA INFORMATIE

Jeremy Loops werkte twee jaar op een jacht dat over de hele wereld voer. Hij leerde zodoende – noodgedwongen bij gebrek aan instrumenten – veel geluiden uit zijn looppedaal te toveren. Het maakte van hem een heuse alleskunner en uiteindelijk een getalenteerde one-man-band. Hij maakt gebruik van elementen uit een breed muzikaal spectrum: van hiphop en electronica tot traditionele Afrikaanse muziek. Zoals zijn naam al suggereert, gebruikt Loops, geboren als Jeremy Hewitt, zijn loop pedals als integraal onderdeel van zijn live shows. Een liveshow die behalve visueel dan ook vooral een muzikaal feestje is.

Voor de liefhebbers van gelaagde nummers, improvisatie en publieksinteractie is een show van deze moderne folksinger en multigetalenteerde beats- en ritmekunstenaar een ware must see.

Foto's van Jeremy Loops

Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 30/10 - Paradiso Foto Jeremy Loops te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 09/09 - Melkweg Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 30/10 - Paradiso Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 23/02 - Melkweg Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 09/09 - Melkweg
 
Bekijk alle 63 foto's van Jeremy Loops

Gerelateerd nieuws