concert: Brainpower / DJ TLM / Re:Freshed Orchestra in Paard

ZA.
07 OKT
BRAINPOWER / DJ TLM / RE:FRESHED ORCHESTRA Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Brainpower / DJ TLM / Re:Freshed Orchestra in Paard
Tickets Brainpower / DJ TLM / Re:Freshed Orchestra:
za 07 okt
Paard, Den Haag
€ 22,50

EXTRA INFORMATIE

In 2017 bestaat het tweede album van Brainpower ‘Verschil Moet Er Zijn’ (met o.a. de monster-hits ‘Dansplaat’ en ‘Voel de Vibe’) 15 jaar en dat moet gevierd worden. Samen met The Re:Freshed Orchestra (bekend van o.a. de Uitmarkt,North Sea Jazz, Gouden Kalf en Top Notch) belooft dit een live-show waarin je dan ook alle hits kan verwachten.

Brainpower
De reputatie van de tweetalige pionier Brainpower spreekt voor zich: met 10 top-100 albums, meer dan 20 gouden & platina platen, ruim 3000 liveshows (met o.a. 6x Lowlands, 5x Noorderslag, en 2x Pinkpop), meer dan 1 miljoen verkochte platen als artiest/songwriter/muzikant is Brainpower één van de meest succesvolle Nederlandse rappers aller tijden. Maar Brainpower is meer dan alleen een rapper. Hij is een muzikant, een verhalenverteller, een begenadigd performer en een ijzersterke, ervaren live-artiest die zowel live als in de studio blijft groeien.

FOTO'S VAN Brainpower, DJ TLM, Re:Freshed Orchestra

Foto Brainpower te Bevrijdingsfestival Den Haag 2017 Foto Brainpower te Beeckesteinpop 2001 Foto Brainpower te Bevrijdingsfestival Den Haag 2017 Foto Brainpower te Bevrijdingsfestival Den Haag 2017 Foto Brainpower te Beeckesteinpop 2001 Foto Brainpower te Beeckesteinpop 2001
 
Bekijk alle 10 foto's van Brainpower
Bekijk alle 8 foto's van Re:Freshed Orchestra

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN