concert: Hallo Venray in Paard

ZA.
13 MEI
HALLO VENRAY Small Hall, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
HOOFDPROGRAMMA Hallo Venray
VOORPROGRAMMA The Hazzah
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Hallo Venray in Paard
Tickets Hallo Venray:
za 13 mei
Paard, Den Haag
€ 11,00 - 16,00

EXTRA INFORMATIE

Hallo Venray bestaat 30 jaar! Denk alleen niet dat Henk Koorn, Henk Jonkers en Peter Konings gas terug zullen nemen. Intégendeel zelfs. “I hate Japanese Cars” mag dan een van Koorns bekendste one-liners zijn, Hallo Venray raast net zo onverstoord door als zo’n efficiënte, gestroomlijnde bolide van Japanse makelij.

Bij de meeste bands van 30 zit de sleet erop maar Hallo Venray daarentegen viert zijn dertigjarig bestaan met een album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. De titel van dit veertiende album is Where Is The Funky Party? en Hallo Venray geeft zelf het antwoord. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo Where Is The Funky Party? op te nemen.

FOTO'S VAN Hallo Venray, The Hazzah

Foto Hallo Venray te Parkpop 2014 Foto Hallo Venray te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Hallo Venray te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Hallo Venray te Parkpop 2014 Foto Hallo Venray te Down The Rabbit Hole - dag 2 Foto Hallo Venray te Parkpop 2014
 
Bekijk alle 12 foto's van Hallo Venray

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS