concert: Def Americans in Poppodium Volt

ZA.
20 MEI
DEF AMERICANS Grote zaal, 20:30 uur Poppodium Volt, Sittard
2017
HOOFDPROGRAMMA Def Americans
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Overzicht tickets Def Americans in Poppodium Volt
Tickets Def Americans
KIES TICKET
za 20 mei
Def Americans - Tribute To Johnny Cash
Poppodium Volt, Sittard
€ 16,00
za 20 mei
Def Americans
Poppodium Volt, Sittard
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

Def Americans Johnny Cash tribute weet de swing, sfeer en rebellie van een optreden van de legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die Johnny Cash zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden opnieuw leven ingeblazen door Def Americans. De band schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun recordings rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American recordings.
Het moment dat de grote liefde in Johnny’s leven, June Carter Cash, zich op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show, wanneer Kim “Carter” zich bij het gezelschap voegt, gaat het broeien voor en op het podium en samen met de zaal en wordt de show haast in hogere sferen bezegeld met de beste June en Johnny songs.

FOTO'S VAN Def Americans

Foto Def Americans te Paaspop Schijndel 2009 Foto Def Americans te Fields of Joy Festival 2016 Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te Speedfest 2008
 
Bekijk alle 12 foto's van Def Americans

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS