concert: Brother Strut in North Sea Jazz Club op ZATERDAG 20 MEI 2017 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Brother Strut in North Sea Jazz Club) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
20 MEI
BROTHER STRUT 21:00 uur North Sea Jazz Club, Amsterdam
2017
Hoofdprogramma Brother Strut
Toegang Staanplaats: €26,00
Dinerplaats: €30,00
(Diner v.a. 19:00 uur, entree is exclusief driegangendiner à €37,50)

EXTRA INFORMATIE

Als individuele artiesten kunnen ze teren op jarenlange muzikale ervaring en zijn ze te horen op talloze nummers van o.a. The Temptations, Stevie Wonder, Van Morrison, Herbie Hancock, Amy Winehouse en Elton John. Los van hun werk in de studio hebben ze wereldwijd ook de prestigieuze podia met deze grote sterren gedeeld. Wanneer ze de artistieke krachten bundelen vormen ze Brother Strut; de Engelse soul- en funkband die de wereld aan het veroveren is met eigen songs en sterke covers.

Tijdens de ongeëvenaarde live-optredens staat artistieke vrijheid hoog in het vaandel bij het collectief. Om geen concessies te hoeven doen aan hun muzikale uitingen brengen ze tegenwoordig al hun muziek uit op het eigen label Brother Strut Records. In april vorig jaar brachten ze hun tweede album What We Got Together uit, een plaat waarin ze duidelijk laten horen dat blues, funk en 60s & 70s soul ze op het swingende lijf is geschreven.