concert: Spinvis in De Spot

ZA.
20 MEI
SPINVIS 21:00 uur De Spot, Middelburg
2017
HOOFDPROGRAMMA Spinvis
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Spinvis in De Spot
Tickets Spinvis:
za 20 mei
De Spot, Middelburg
€ 18,00

EXTRA INFORMATIE

Het is misschien wel het album waar het meest naar uitgekeken wordt: de nieuwe Spinvis. Eind april verschijnt ie, ‘Trein Vuur Dageraad’.

Erik de Jong: “De plaat begint met een opname uit een iPhone. Een korte schets van een gezongen melodie op wat net verzonnen regels. Dat was het zaadje waar jaren later een hele boom is uitgegroeid. Trein, vuur, dageraad… drie woorden die misschien zomaar bij elkaar waren gezet maar vanaf dat moment onlosmakelijk werden als de dragers van een verhaal dat nog in de aarde sliep. Een verhaal over alles wat nog komen gaat.”

Het verhaal komt tot ons in dertien stukken. Dertien nieuwe klassiekers die zich met geen pen laten omschrijven, behalve dan dat ze ‘Vintage Spinvis’ zijn.


Vanaf medio februari tourt Spinvis met een vernieuwde band langs de theaters. Met het verschijnen van ‘Trein Vuur Dageraad’ zal hij terugkeren naar clubland voor een korte tour en enkele mooie festivals. Boffen wij even!

FOTO'S VAN Spinvis

Foto Spinvis te Parade Amsterdam - vrijdag 24 augustus 2012 Foto Spinvis te Crossing Border Den Haag 2011 Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Oerol 2013 Foto Spinvis te Noorderslag 2007 Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis
 
Bekijk alle 81 foto's van Spinvis

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS