concert: Racoon in De Oosterpoort op VRIJDAG 31 MAART 2017

  • Racoon
    Racoon - 27/10 - Muziekgebouw Eindhoven
    © Kaylee Verschure
  • Racoon
    Racoon - 31/10 - Nieuwe Luxor Theater
    © Charles Batenburg
VR.
31 MRT
RACOON Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2017
Hoofdprogramma Racoon

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 31 maart 2017.
Dat is 2555 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Racoon in De Oosterpoort
DEZE Racoon TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 31 mrt
De Oosterpoort, Groningen
€ 35,60

EXTRA INFORMATIE

Racoon zit op dit moment in de studio voor de opnames van nieuw materiaal dat in het voorjaar het licht ziet. “Onze aanpak is anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon”, aldus zanger Bart van der Weide. “We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zitten weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken er dan ook enorm naar uit om de nieuwe nummers live te spelen voor onze fans.”

Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de band weer een tournee langs het Nederlandse clubcircuit maakt. Naar goede gewoonte wisselt Racoon het nieuwe materiaal af met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

Racoon, intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde in een uitverkochte Ziggo Dome.

Foto's van Racoon

Foto Racoon te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Racoon te Racoon - 6/4 - Klokgebouw Foto Racoon te Racoon - 22/04 - AFAS Live Foto Racoon te Racoon - 03/09 - Openluchttheater Hertme Foto Racoon te Vrienden van Amstel 2006 Foto Racoon te In Het Volkspark 2023
 
Bekijk alle 375 foto's van Racoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws