concert: Jan Akkerman in Paard

VR.
17 MRT
JAN AKKERMAN Kleine Zaal, 20:30 uur Paard, Den Haag
2017
HOOFDPROGRAMMA Jan Akkerman
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Jan Akkerman in Paard
Tickets Jan Akkerman:
vr 17 mrt
Paard, Den Haag
€ 20,00 - 25,00

EXTRA INFORMATIE

Jan Akkerman kun je gerust de beste Nederlandse gitarist allertijden noemen. Naast zijn rol in internationaal befaamde groepen als Brainbox en Focus heeft hij in die periode samengewerkt met uiteenlopende muzikanten als BB King, Charlie Byrd, Cozy Powell, Claus Ogerman en Ice-T. Eind 2016 is hij 70 jaar geworden: reden voor een feestje, dus!

Akkerman neemt voor dit partijtje veel muzikale vrienden mee: met niemand minder dan Benjamin Herman (New Cool Collective), Bert Heerink (Vandenberg), Ruben Hoeke en Laurie Akkerman staan er immer Nederlandse topmuzikanten op de bühnes vanavond.

Concerten van Jan Akkerman zijn altijd weer anders: fris, energiek en nooit voorspelbaar. Als authentieke improvisator laat hij zien waartoe hij in staat is en deelt hij zijn passie voor de gitaar met zijn bendleden en met het publiek.

FOTO'S VAN Jan Akkerman

Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Retropop 2013
 
Bekijk alle 11 foto's van Jan Akkerman

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST