concert: Strand Of Oaks in EKKO

ZO.
26 FEB
STRAND OF OAKS 20:15 uur EKKO, Utrecht
2017
HOOFDPROGRAMMA Strand Of Oaks
TOEGANG 16 euro

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 26 februari 2017.
Dat is 934 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Nog steeds denken wij vaak aan die uitverkochte show van Tim Showalter en zijn Strand of Oaks, september 2014 was het. Vorige plaat HEAL was toen net uit, waarop Showalter rigoureus van koers veranderde. Geen eenzame gitaarfolk meer, het zelfmedelijden overboord gegooid. Hier stond opeens een bevrijd man die durft te schreeuwen, scheuren, weer van het leven lijkt te houden, zelf zichtbaar emotioneel van de reacties uit het publiek en die na afloop van de show ook dankbaar omhelst. Een jaar later was dit niet anders, toen Strand of Oaks terugkeerde voor een uitverkocht optreden in De Helling. Bombastische indiefolk afgewisseld met persoonlijke ballades. Strand of Oaks zal altijd welkom zijn in Utrecht en de band zal altijd willen terugkeren naar de Domstad.

Nieuwe plaat Hard Love is op komst, dus de band mag weer op tour! Het album is een rock & roll plaat, maar vooral een nieuwe kennismaking met de oprechte, emotionele en persoonlijke teksten van de geliefde frontman.

FOTO'S VAN Strand Of Oaks

Foto Strand Of Oaks te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Strand Of Oaks te Welcome To The Village 2018 - Vrijdag Foto Strand Of Oaks te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Strand Of Oaks te Wovenhand - 17/2 - Tivoli Foto Strand Of Oaks te Welcome To The Village 2018 - Vrijdag Foto Strand Of Oaks te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
 
Bekijk alle 18 foto's van Strand Of Oaks

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS