concert: Andy Frasco in Simplon op WOENSDAG 26 APRIL 2017

  • Andy Frasco
    Nirwana Tuinfeest 2016 - Vrijdag
    © Jarka van der Velden
  • Andy Frasco
    Nirwana Tuinfeest 2016 - Vrijdag
    © Jarka van der Velden
WO.
26 APR
ANDY FRASCO Grote Zaal, 21:00 uur Simplon, Groningen
2017
Hoofdprogramma Andy Frasco

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 26 april 2017.
Dat is 2528 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Andy Frasco in Simplon
DEZE Andy Frasco TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 26 apr
Simplon, Groningen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

De 27-jarige singer-songwriter, entrepeneur, feestganger, hosselaar Andy Frasco neemt zelden de tijd om even stil te staan bij zijn eigen successen. Hij is geen wereldvreemde, want sinds zijn 18e tourt hij al door Europa en de Verenigde Staten. Met meer dan 200 shows per jaar leeft hij praktisch 'on the road'. Dit kan je overal in terugvinden bij Andy, zijn houding, zijn mentaliteit, zijn 'hang loose' en 'have a good time' sfeer breekt niet alleen lekker het weekend maar ook de week, ochtend, middag én avond. Zie het als Party Blues onder invloed van funk, soul en een degelijke portie rock 'n roll!

In 2014 bracht het broederschap hun derde album uit, dat onwijs goed ontvangen werd door het publiek. Met dit album waren Andy Frasco en compagnons graag geziene gasten op de grote festival binnen en buiten Europa. Frasco stond met zijn tour onder andere op Wakaruse in de VS, De Zwarte Cross, King's Day Festival en Geuzenpop Festival.

Foto's van Andy Frasco

Foto Andy Frasco te Waterpop 2019 Foto Andy Frasco te Nirwana Tuinfeest 2016 - Vrijdag Foto Andy Frasco te Nirwana Tuinfeest 2016 - Vrijdag Foto Andy Frasco te Nirwana Tuinfeest 2016 - Vrijdag Foto Andy Frasco te Nirwana Tuinfeest 2016 - Vrijdag Foto Andy Frasco te Waterpop 2019
 
Bekijk alle 9 foto's van Andy Frasco

Gerelateerd nieuws