concert: The Exploited in Iduna

ZA.
08 APR
THE EXPLOITED 19:00 uur Iduna, Drachten
2017
HOOFDPROGRAMMA The Exploited
TOEGANG VVK: € 20,-/ Deur: €25,-

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 08 april 2017.
Dat is 927 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Exploited zijn de peetvaders van de hanenkammen en samen met de bands GBH en Discharge uitvinders van de betonpunk. Alweer sinds de late jaren zeventig gaat dit kwartet Engelsen mee en nog steeds gelden ze als een legendarische en onovertreffelijke live-act. Met platen als Punks Not Dead en Beat the Bastards hebben ze mijlpalen binnen het genre op hun naam staan en zijn ze van onschatbare waarde en invloedrijk geweest voor vele bands; zelfs punk overschrijdend.
Dat niet alle punkbands uit het Verenigd Koninkrijk komen bewijst het Amerikaanse Casualties. Al sinds 1990 brengt dit New Yorkse kwartet betonpunk zoals we dat kennen van de grote Engelse voorbeelden. Maar liefst negen albums en een dozijn aan singles heeft de band in deze periode uitgebracht waarbij ze zich hebben opgewerkt tot een van de meest succesvolle punkbands uit de Verenigde Staten en ver daarbuiten.

De avond zal afgetrapt worden door de uit het Duitse Freiburg afkomstige band Code Red

FOTO'S VAN The Exploited

Foto The Exploited te Sinner's Day 2011 Foto The Exploited te Kempenerpop 2013 Foto The Exploited te Speedfest 2010 Foto The Exploited te ScumBash 2015 Foto The Exploited te Sinner's Day 2011 Foto The Exploited te The Exploited - 17/4 - Baroeg
 
Bekijk alle 28 foto's van The Exploited

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS