concert: The Pilgrims in Openluchttheater Caprera op ZATERDAG 08 JULI 2017

  • The Pilgrims
    Nirwana 2017
  • The Pilgrims
    Nirwana 2017
ZA.
08 JUL
THE PILGRIMS 20:30 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2017
Hoofdprogramma The Pilgrims

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 08 juli 2017.
Dat is 2455 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Pilgrims in Openluchttheater Caprera
DEZE The Pilgrims TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 08 jul
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 27,10

EXTRA INFORMATIE

In de jaren ’90 was The Pilgrims een succesvolle Nederlandse band, die opviel door opzwepende rockmuziek en de rauwe stem van zanger en gitarist Reniet Vrieze. Verder bestond de band uit drummer Leon Klaasse, gitarist Persijn Joling en Jasper Teule op bas. Ze maakten vier albums en brachten o.a. de singles Come Undone (met de Australische zanger Jimmy Barnes), Can’t Resist en de hit White Men uit. The Pilgrims verkochten honderdduizenden platen, traden veel op en waren een geliefde act op Europese festivals.
Anno 2017 keert Vrieze met The Pilgrims terug op de Nederlandse podia voor een theatertour met de titel PunkSoulRock’nRoll.
In de concerten komt het complete muzikale spectrum van The Pilgrims aan bod: zowel rauwe, harde en heavy, als filmische, breekbare muziek. Nieuwe nummers en oud werk in een nieuw jasje, gebracht door ervaren beroepsmuzikanten en met de nog altijd kenmerkende stem van Reniet Vrieze.

Foto's van The Pilgrims

Foto The Pilgrims te Nirwana 2017 Foto The Pilgrims te Nirwana 2017 Foto The Pilgrims te Nirwana 2017 Foto The Pilgrims te Nirwana 2017
 
Bekijk alle 4 foto's van The Pilgrims