concert: July Talk in EKKO op WOENSDAG 01 MAART 2017

  • July Talk
    Pinguins in Paradiso - 04/04 - Paradiso Amsterdam
    © Irwan Notosoetarso
  • July Talk
    Paaspop Schijndel 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
WO.
01 MRT
JULY TALK 20:30 uur EKKO, Utrecht
2017
Hoofdprogramma July Talk
Toegang 12,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 01 maart 2017.
Dat is 2611 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

ALTERNATIEVE ROCK, DUAL VOCALEN EN EEN ENERGIEKE KICK-ASS LIVE SHOW!

Met drie albums, meerdere nominaties, een Juno-award voor Alternative Album of the Year en een bijzonder energieke en interactieve live-show, heeft July Talk slechts 6 jaar na het ontstaan van de band al flink naam gemaakt. Zo startte het allemaal in 2010 toen Peter Dreimanis in contact kwam met Leah Fay, die bezig was met een optreden van haar toemalige band. Eenmaal samen werd er al snel gewerkt aan het schrijven en opnemen van nieuw materiaal, en vlot hierna volgde de start van July Talk.

Na dat memorabele optreden op Woodlum 2014 komen ze terug naar Utrecht. De band speelt alternatieve rock, afgewisseld met minimalistische melodische passages. Met het tweedelige front heeft de band een grote troef in handen. Zo vult Leah Fay het ene deel op met haar hoge vrouwelijke tonen, waar Peter Dreimanis de andere helft vult met een stem waarvan je niet wist dat die zo kon grommen. Wat een combinatie..

Foto's van July Talk

Foto July Talk te July Talk - 12/03 - Hedon Foto July Talk te Pinguins in Paradiso - 04/04 - Paradiso Amsterdam Foto July Talk te July Talk - 12/03 - Hedon Foto July Talk te July Talk - 12/03 - Hedon Foto July Talk te July Talk - 12/03 - Hedon Foto July Talk te July Talk - 12/03 - Hedon
 
Bekijk alle 25 foto's van July Talk

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden