concert: Lucas Hamming in Paard op DONDERDAG 30 MAART 2017

  • Lucas Hamming
    Rigby - 06/10 - Tivoli
    © Marieke Waalwijk
  • Lucas Hamming
    Popronde Enschede 2012
    © Marieke Waalwijk
DO.
30 MRT
LUCAS HAMMING Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
Hoofdprogramma Lucas Hamming
Voorprogramma Yokko

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 30 maart 2017.
Dat is 2556 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Overzicht tickets Lucas Hamming in Paard
Tickets Lucas Hamming
DE VOLGENDE TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 30 mrt
Lucas Hamming
Paard, Den Haag
€ 10,00 - 15,00
do 30 mrt
LUCAS HAMMING
Paard, Den Haag
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Wie denkt dat deelname aan talentenjachten een zonde is voor je carrière in plaats van een zegen, heeft het mis. Tenminste, wanneer je het talent van Lucas Hamming bezit. Wie kan er nu een tweede album uitbrengen, al twee 3FM Megahits, de titel van DWDD huisband en het themalied van Serious Request op zijn naam hebben staan? Hamming, is het antwoord.

Lucas viel bij ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ eigenlijk al direct op: een goede kop met een nonchalante (doch betrokken) uitstraling. De eerste single, ‘Never Let You Down’ met het hikkende gitaarrifje, verraste velen en zeker diegenen die hem kennen uit zijn ‘akoestische-gitaar-en-ingewikkelde-metaforen-periode’ (zoals hij die fase zelf tegenover 3voor12 omschrijft). Maar de weg die hij is in geslagen bleek de juiste eindbestemming te hebben. Aan de hand van catchy refreintjes en dito gitaarriffs laat hij op zijn eerste album HAM een meer (indie)pop- en rocksound horen.

Foto's van Lucas Hamming, Yokko

Foto Lucas Hamming te Damaris Festival 2015 Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 19/11 - TivoliVredenburg Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 13/12 - Paradiso Foto Lucas Hamming te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 19/11 - TivoliVredenburg Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 01/04 - Patronaat
 
Bekijk alle 130 foto's van Lucas Hamming

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest