concert: Queen Forever in De Flux

VR.
19 MEI
QUEEN FOREVER 20:00 uur De Flux, Zaandam
2017
HOOFDPROGRAMMA Queen Forever
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Queen Forever in De Flux
Tickets Queen Forever:
vr 19 mei
De Flux, Zaandam
€ 8,00

EXTRA INFORMATIE

Deze Queen tribute band zal menigeen doen verbazen met de fantastische wijze waarop zij alle hit-nummers van de legendarische Britse rockformatie vertolken.

Waar de concurrentie veel werkt met orkestbanden doet Queen Forever alles LIVE en voeren zij zelfs het epische Barcelona op. Naast dat deze band klinkt als Queen schromen zij zich ook niet om er uit te zien als Queen, wat voor het show element geweldig is. Een Queen tribute valt of staat natuurlijk met een goede Freddie. Deze Freddie, in het echte leven Timothy Drake, heeft in 2009 meegedaan aan het RTL4 programma My Name Is... en is daar, na de Amy Winehouse look-a-like, 2e geworden. Vervolgens is Queen Forever opgericht en hebben zij inmiddels veel landen aangedaan waaronder Spanje, Italië, Groot Brittannië, Duitsland en zelfs Mexico. Timothy heeft zelfs de eer gehad om voor de Britse ambassade in Koeweit te zingen, wat iets zegt over zijn geloofwaardigheid en likeability als Freddie.

FOTO'S VAN Queen Forever

Foto Queen Forever te MOMfest Foto Queen Forever te MOMfest Foto Queen Forever te MOMfest Foto Queen Forever te MOMfest Foto Queen Forever te MOMfest
 
Bekijk alle 5 foto's van Queen Forever