concert: Mintzkov in De Kreun op ZONDAG 27 MEI 2007

  • Mintzkov
    Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011
  • Mintzkov
    Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011
ZO.
27 MEI
MINTZKOV 21:00 uur De Kreun, Kortrijk
2007
Hoofdprogramma Mintzkov

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 27 mei 2007.
Dat is 6173 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Vergis je niet, Mintzkov is nog steeds die band die de voorbije jaren als Mintzkov Luna de ene pophit na de andere op ons losliet. Het verhaal van Mintzkov (Luna) begint in 2000 als het vijftal de Rock Rally met glans wist te winnen. Ze nemen – zeer verstandig blijkt – de tijd om hun eerste plaat op te nemen. ´M for Means and L for Love´ bleek een heel mooie plaat te zijn, waar singles als ´Mimosa´ en ´United Something´ het terecht goed deden op de radio én op het podium. OK, de invloed van dEUS was wat opvallend, maar dat is hooguit een compliment.
Met de nieuwe ´360°´ weet Mintzkov een meer eigen, snediger geluid neer te zetten. Als we al referenties moeten geven zouden dat The Pixies met een vleugje QOTSA kunnen zijn. De eerste single “One Equals A Lot” is dan ook terecht een voltreffer in De Afrekening.
En omdat we jullie allemaal graag zien (en best een beetje gek zijn) kan je Mintzkov helemaal gratis en voor niets komen zien op 27 mei in De Kreun.

Foto's van Mintzkov

Foto Mintzkov te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Mintzkov te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Mintzkov te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Mintzkov te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Mintzkov te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Mintzkov te Festival deBeschaving 2007
 
Bekijk alle 7 foto's van Mintzkov

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest