concert: Maurice van Hoek / Yellow Grass in Luxor Live op VRIJDAG 24 MAART 2017

  • Maurice van Hoek
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
  • Maurice van Hoek
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
VR.
24 MRT
MAURICE VAN HOEK / YELLOW GRASS Grote zaal / Main hall, 21:00 uur Luxor Live, Arnhem
2017
Toegang 10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 24 maart 2017.
Dat is 2582 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met Maurice van Hoek en Yellow Grass haalt Luxor Live opkomend Nederlands Americana talent in huis. Een mooie double bill voor de liefhebbers van Ryan Adams, The Eagles, James Taylor en Crosby, Stills, Nash & Young.

Maurice van Hoek schrijft songs over zijn leven als reiziger, dwaler en alle problemen die hij tegenkomt in relaties en vriendschap. Zijn debuutalbum staat gepland voor het voorjaar van 2017 en bevat songs over diep verliefd worden maar moeten loslaten, verder gaan en jezelf vinden in situaties waarin je goed moet anticiperen en impulsief beslissingen moet kunnen maken. Een echte levensreis. Maurice was al vaak te vinden op grote podia met jeugdvriend Douwe Bob.

Sinds de release van het debuutalbum More Than You Should Know uit 2014 is de Yellow Grass hard bezig met het veroveren van hun plek in de Nederlandse muziekscene. Klassieke Americana door jonge honden. Vorig jaar te zien op de popronde, onlangs te bewonderen in DWDD en nu klaar voor de volgende stap.

Foto's van Maurice van Hoek, Yellow Grass

Foto Maurice van Hoek te Alles is nu 2021 Foto Maurice van Hoek te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Maurice van Hoek te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Maurice van Hoek te Once Upon A Time In The West 2016
 
Bekijk alle 4 foto's van Maurice van Hoek

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws