concert: Electric Eel Shock + support in Simplon op DONDERDAG 24 NOVEMBER 2016

  • Electric Eel Shock
    Dynamo Outdoor Fest 2010
  • Electric Eel Shock
    Dynamo Outdoor Fest 2010
DO.
24 NOV
ELECTRIC EEL SHOCK + SUPPORT Grote Zaal, 20:45 uur Simplon, Groningen
2016
Hoofdprogramma Electric Eel Shock

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 24 november 2016.
Dat is 2708 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Electric Eel Shock + support in Simplon
DEZE Electric Eel Shock + support TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 24 nov
Simplon, Groningen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

Het Japanse trio Electric Eel Shock keert weer terug naar Nederland om ons te trakteren op hun unieke kijk op rockmuziek. De band verliet in 1999 Japan, met als missie om de wereld te veroveren met hun mix van punk, classic rock en metal. Nog steeds is de groep onderweg, en heeft al menig festivalpubliek doen meedeinsen op hun electrische explosie van geluid en energie!

Toen in 2004 de band al in meer dan 27 verschillende landen had mogen spelen werd het hoogtijd voor een kei-vers album. Met het album 'Go Europe' stond het trio op meer dan 30 Europese zomer festivals. Hun geluid en vooral unieke, Aziatische aanpak van rock & roll was iets nieuws voor het grote publiek. Naast het spelen in grote zalen stellen de mannen van Electric Eel Shock weinig eisen aan de locatie, zolang hun geluid maar in elke uithoek, bar, pub of toiletruimte van de wereld gehoord zal worden! Echte muzikanten met een diepgaande passie voor het gitaarwerk, de rockscene en uiteraard de fans!

Foto's van Electric Eel Shock

Foto Electric Eel Shock te Bloodhound Gang - 18/3 - Patronaat Foto Electric Eel Shock te Bloodhound Gang - 18/3 - Patronaat Foto Electric Eel Shock te Geuzenpop 2008 Foto Electric Eel Shock te Dynamo Outdoor Fest 2010 Foto Electric Eel Shock te Beeckestijn Pop 2005 Foto Electric Eel Shock te Jera On Air 2008
 
Bekijk alle 20 foto's van Electric Eel Shock

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest