concert: Nits in De Vorstin

WO.
28 DEC
NITS Main Stage, 20:00 uur De Vorstin, Hilversum
2016
HOOFDPROGRAMMA Nits
TOEGANG vvk € 19,50 | deur € 19,50

EXTRA INFORMATIE

De in 1974 ontstane formatie Nits (toen nog met voorvoegsel The) bestormde de hitlijsten midden jaren ’80 met nummers als ‘Nescio’, ‘J.O.S. Days’ en natuurlijk ‘In The Dutch Mountains’.

Inmiddels toert de band al jaren langs uitverkochte zalen door Engeland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.
Voor de meer ervaren muziekliefhebbers een geschenk uit de hemel, voor de wat minder ervaren muziekliefhebbers een band die je móet zien! Nits is Hollands als pindakaas, maar ook Europees als Straatsburg.

Van de tegendraadse waveband die Nits in het begin van hun carrière was, zijn Henk Hofstede en zijn mannen geëvolueerd naar een niet meer weg te denken vaste waarde binnen de Nederlandse popmuziek.
Het ongrijpbaar goede artpopgezelschap weet het typisch Hollandse gevoel te vertalen naar een unieke Angelsaksische sound waarmee de mannen keer op keer bewijizen nog steeds tot de absolute top van de Nederlandse popscene te horen.

FOTO'S VAN Nits

Foto Nits te Parkpop 2004 Foto Nits te Bevrijdingsfestival Overijssel 2015 Foto Nits te Bevrijdingsfestival Overijssel 2015 Foto Nits te Bevrijdingsfestival Overijssel 2015 Foto Nits te Parkpop 2004 Foto Nits te Parkpop 2004
 
Bekijk alle 7 foto's van Nits

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS