concert: Bettie Serveert in Neushoorn op VRIJDAG 03 FEBRUARI 2017

  • Orange Maplewood
    Popronde Hengelo 2016
  • Henk & Melle
    Sniester Festival 2019
    © Anja de Bruijn
VR.
03 FEB
BETTIE SERVEERT AA-Security Arena, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2017
Hoofdprogramma Bettie Serveert
Toegang € 15,- (VVK) / € 17,- (DEUR)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 03 februari 2017.
Dat is 2637 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Bettie 'Serveert' in Neushoorn voor de eerste keer. De band bestaat 25 jaar en presenteert binnenkort het tiende (!) album.

Over bijzondere bandnamen gesproken; Bettie Serveert dankt haar naam aan de Nederlandse tennisster Betty Stöve, die in 1977 de Wimbledonfinale verloor. De bandversie van Bettie kende uiteindelijk een stuk meer successen dan de tennisster: een tour door Amerika, een tiental albums en samenspel met o.a. Jeff Buckley, Wilco, Belly, Dinosaur Jr, Buffalo Tom en Pavement.

Begin dit jaar bekroonde de band haar ellelange oevre met de single ‘Never Be Over’. Het is een mooi volwassen liedje, en zachtaardiger dan we tot nu toe van Bettie Serveert gewend zijn. Zowel het succesvolle debuutalbum uit 1992 ‘Palomine’, als het vorige album ‘Oh Mayhem!’ kennen meer stevigheid en echte rock- en indie-elementen. Wij zijn benieuwd op welk spoor Bettie Serveert ons zet met het nieuwe album.

Foto's van Bettie Serveert, Henk & Melle, Orange Maplewood

Foto Bettie Serveert te Geuzenpop 2010 Foto Bettie Serveert te Bettie Serveert - 15/2 - Hedon Foto Bettie Serveert te Geuzenpop 2010 Foto Bettie Serveert te Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling Foto Bettie Serveert te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 Foto Bettie Serveert te Bettie Serveert - 22/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 62 foto's van Bettie Serveert
Bekijk alle 4 foto's van Henk & Melle
Bekijk alle 8 foto's van Orange Maplewood

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws