cabaret: Steve-O in De Oosterpoort op MAANDAG 19 DECEMBER 2016

  • Steve-O
    Steve-O - 26/10 - Melkweg
    © Gertjan van der Loo
  • Steve-O
    Steve-O - 26/10 - Melkweg
    © Gertjan van der Loo
  MA.
19 DEC
STEVE-O Grote zaal De Oosterpoort, Groningen
2016
 
Hoofdprogramma Steve-O

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op maandag 19 december 2016.
Dat is 2683 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Steve-O in De Oosterpoort
DEZE Steve-O TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 19 dec
De Oosterpoort, Groningen
€ 30,60

Extra informatie

Steve-O: Stunter, comedian, acteur, clown, activist, tv-personality en bovenal de grote ster van Jackass komt met zijn comedytour ‘The End of the World-Tour’ naar Groningen. Op 19 december staat hij met botten brekende stunts en grappige anekdotes over zijn heftige leven in De Oosterpoort.

Steve-O (geboren als Stephen Glover) ontpopte zich rond de millenniumwisseling als één van de meest besproken mensen op aarde. Want wat de jongens bij het immens populaire Jackass ook deden, niemand kon tippen aan Steve-O. Scrotum vastnieten aan zijn been? Geen probleem. Botten brekende stunts? Steve-O doet het meteen. Het was dan ook te verwachten dat er snel geruchten ontstonden dat Steve-O dood zou zijn gegaan bij een stunt. Maar niets is minder waar. De 42-jarige Steve-O is alive and kicking, haalt nog steeds bijzondere stunts uit en laat zich van een serieuze kant zien op de manier waarop alleen hij dat kan.

Route naar De Oosterpoort

Vanuit de richting Leeuwarden/Heerenveen (A7, E22) Bij binnenkomst Groningen bij het Julianaplein rechtdoor. Tweede afslag rechts, richting Centrum /Hoogezand. *Volg de borden richting de Oosterpoort (de wijk). U ziet De Oosterpoort (en daarnaas..

Bekijk complete route naar De Oosterpoort Groningen
 

FOTO'S VAN Steve-O

Foto Steve-O te Steve-O - 21/12 - 013 Foto Steve-O te Steve-O - 21/12 - 013 Foto Steve-O te Steve-O - 26/10 - Melkweg Foto Steve-O te Steve-O - 26/10 - Melkweg Foto Steve-O te Steve-O - 26/10 - Melkweg Foto Steve-O te Steve-O - 26/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 14 foto's van Steve-O

Gerelateerd nieuws

Leden die hier zijn geweest